Designed for life

Reimagined spaces with connection to the outdoors

A complete design & build alongside Lark Rock contractors, our client’s vision was clear: they yearned for interiors that exuded a crisp, fresh ambiance, ready to adapt to evolving family needs as their daughters entered their teenage years. The goal was to enhance the usability and functionality of various rooms within their home. This involved a comprehensive remodel of the front elevation, introducing new windows throughout, a Juliet balcony gracing the newly designed master bedroom, and bi-fold doors that breathed life into the redesigned home office and teenage hangout space.

Designed for life

Reimagined spaces with connection to the outdoors

A complete design & build alongside Lark Rock contractors, our client’s vision was clear: they yearned for interiors that exuded a crisp, fresh ambiance, ready to adapt to evolving family needs as their daughters entered their teenage years. The goal was to enhance the usability and functionality of various rooms within their home. This involved a comprehensive remodel of the front elevation, introducing new windows throughout, a Juliet balcony gracing the newly designed master bedroom, and bi-fold doors that breathed life into the redesigned home office and teenage hangout space.

One of the crown jewels of this project was the reimagination of the master en-suite. It now boasts a stunning full-height vaulted ceiling adorned with exposed beams and French doors that open onto a balcony overlooking the picturesque countryside. The en-suite itself received a luxurious makeover, tastefully accented with navy and gold, aligning seamlessly with the master bedroom’s aesthetic.In the bedroom, a bespoke bed took center stage, adorned with extra-soft down-filled cushions that doubled as a headboard, while a matching bespoke dog bed was custom-crafted for the beloved furry member of the family.

Throughout the residence, new panelling and tasteful decorations rejuvenated the spaces. However, it was in the powder room that the design truly embraced whimsy and drama, infusing a sense of fun and intrigue. Ultimately, this project culminated in the transformation of a beautiful family home, thoughtfully upgraded to accommodate the evolving dynamics of family life. It’s a space where countless cherished memories will continue to be forged for years to come, a testament to the harmonious blend of design, function, and imagination.